LUND COMEDY FESTIVAL - SPRING EDITION

I torsdags, fredags och lördags jobbade jag med Lund Comedy Festival Spring Edition. Lagom långt namn.. Riggade upp lite i torsdags men sedan var det fullt ös resten av dagarna med massvis av shower. Var allt från hypnosshow till poddinspelning. För någon månad sedan visade de Lund Comedy Festival på tv, så det är samma sak fast en miniversion. Lite som ett förspel för den "riktiga" festivalen. 
 
Jag jobbade främst med att allt stod rätt till på scen, tog hand om publiken och sedan fick jag hoppa in på att ge blommor till alla som höll lådan på scen. Jätteroligt då jag även fick se nästintill alla shower. Skrattade så jag grät på Anders Janssons och Sara Pascoes föreställningar och hypnosshowen med Erik Olkiewicz. Riktigt grymma personer och då var det "bara" ett litet smakprov på vad som komma skall. 
 
Maten kom från M.E.A.T i Lund. Fattar inte hur man kan göra en kräftsallad sååå god?!
Johan Wester aka Kajan från Hipp Hipp är en av de som jobbar stenhårt med Lund Comedy Festival. Massvis med härliga människor i teamet så det var ingen tråkig stund! 
Gunhild Carling uppträdda med sitt "lilla" band.
Det gör ont i mina ögon...
Poddinspelning med podden Nyfikat. Självklart fick hela publiken fika!
Hypnosshow! Helt sjukt var det.. Jag såg vilka som var med Erik backstage och det var ingen av dessa på scen. Såg även när alla dessa kom in med sina sällskap och no way in hell att de kände varandra. Alltså, det var inte påhitt! Har svårt att tro på sånt här men wow... Här skulle de dricka vatten men de hittade inte sina egna munnar? Ja, ni hör hur roligt det var... 
Maria Möller med sin kompanjon Micke. Micke stötte jag på i Malmö dagen efter. Världen är verkligen liten konstanterade vi med en kram. 
Innan jag slutade så städade vi lite. Skulle slänga detta men enligt Jocke så var det tydligen konst? 
Det mest intressanta tåget på länge (ja, jag vet att det är sovkupéer...)

Liknande inlägg

Erik Olkiewicz:

Vad roligt att du gillade min hypnosshow! Och du har rätt - jag känner ingen av deltagarna som kliver upp på scen för att bli hypnotiserade. Det är det som är spännande, och som gör att den till perfekt underhållning på företagsevent, kickoffer och konferenser. Lycka till med din framtida karriär i eventbranschen!

Svar: Men hej du! Kul att du hittade hit:) tack så mycket, förvånar mig inte om vi stöter på varandra i framtiden!
Sofia Eklund

Kommentera inlägget här: